Hoi! Mijn naam is Mieke
Ik ben gecertificeerd masseur en ik geef met veel plezier massages in mijn praktijk aan huis in Noordwijk.
Altijd al heb ik het leuk gevonden om te masseren.
Na een burn-out en een aantal leerzame jaren, werd het tijd voor een ander leven, met meer rust en balans.
Tijdens mijn burn-out heb ik zelf veel gehad aan massages, het bracht me uit mijn hoofd weer thuis in mijn lichaam. En toen ineens dacht ik: Dit is het! Hier zou ik mijn werk van willen maken.
Ik volg nog regelmatig een cursus of nascholing omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en me te blijven ontwikkelen op dit gebied.
Ben je benieuwd naar de opleidingen die ik gevolgd heb? Klik dan hier

De naam True Colors Massage is geïnspireerd door het liedje van Cindy Lauper
Het herinnert mij eraan dat ik mezelf kan en mag zijn. En dat ik ervoor kan kiezen mezelf te accepteren en te omarmen in alles wat ik ben, in al mijn kleur, licht en donker
En daarnaast word ik gewoon super blij van mooie vrolijke kleuren! 

“I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that’s why I love you
So don’t be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
Like a rainbow”

Cindy Lauper

Persoonlijk geloof ik enorm in de kracht van aanraking. Aanraking zorgt ervoor dat je (weer) in contact komt met je lichaam, het geeft ruimte om te voelen, te ervaren en weer thuis te komen in je lijf. Aanraking helpt je lichaam herinneren dat het zich kan en mag ontspannen.
Aangeraakt worden is zelfs een eerste levensbehoefte voor kleine kinderen, het is essentieel voor ze om te kunnen overleven. Als volwassenen zouden we misschien zonder aanraking kunnen, maar aangeraakt worden geeft vaak een enorme weldaad aan steun. Het bevestigt je bestaan, het geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en dat je gedragen wordt.