Tijdens een korte intake bespreken we wat je behoefte is.
Heb je misschien last van bepaalde spieren en mag daar extra aandacht aan worden besteed?
Of ervaar je bijvoorbeeld veel stress en wil je weer tot rust komen?
Je kunt kiezen uit een ontspanningsmassage, een holistische massage of een zwangerschapsmassage
Ik geef geen erotische massages


ONTSPANNINGSMASSAGE
Een ontspanningsmassage is echt een cadeautje voor jezelf.
En dat niet alleen, massage heeft ook veel voordelen voor je gezondheid. Massage stimuleert bijvoorbeeld de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Het brengt je zenuwstelsel tot rust en het verbetert je immuunsysteem. Daarnaast zorgt massage voor de aanmaak van het hormoon oxytocine, het gelukshormoon. Dit hormoon helpt je om te herstellen, je weerbaar te maken tegen stress en het zorgt voor ontspanning en een fijne gemoedstoestand. (Wil je meer weten over de voordelen van massage voor je gezondheid, klik dan hier)
De massage bestaat uit verbindende strijkingen, focusgrepen, joint movement en stretches. Deze combineer ik tot een heerlijke ontspannende massage afgestemd op jouw behoefte.
Na de massage is er ruimte om kort na te liggen. Het is fijn om even na te genieten en bewust te voelen wat de massage met je gedaan heeft.


HOLISTISCHE MASSAGE
Een holistische massage gaat naast ontspanning ook over bewustwording en een betere balans tussen lichaam en geest.
Het is fijn om af en toe even stil te staan bij jezelf. Hoe gaat het met je? Zorg je goed voor jezelf? Hoe voelt het eigenlijk in je lichaam?
Kun je vertrouwen op de wijsheid van je lichaam? Je lichaam is een wijze raadgever. Iets warmers aantrekken als je voelt dat je het koud hebt is voor de meeste mensen heel logisch. Maar veel dingen die we voelen, merken we niet eens op. Laat staan dat we er iets mee doen.
Tijdens de massage is er extra aandacht voor wat er voelbaar is in je lichaam.

Persoonlijk geloof ik enorm in kracht van aanraking. Aanraking zorgt ervoor dat je (weer) in contact komt met je lichaam, het geeft ruimte om te voelen, te ervaren en weer thuis te komen in je lijf.
Het is geen kwestie van nog beter je best doen, nog harder werken. Je bent al goed, precies zoals je bent. Ontspan in wat er is en luister naar wat je lichaam te vertellen heeft.


ZWANGERSCHAPSMASSAGE
De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Deze veranderingen kunnen best veel van je vragen, en wat extra aandacht en zorg voor jezelf is dan geen overbodige luxe.
De massage wordt gegeven terwijl je op je zij ligt en is gericht op ontspanning. De massage wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften, je zwangere lijf vraagt om een liefdevolle en zorgvuldige aanpak.
De massage verlicht eventuele pijnklachten en heeft een kalmerende werking. Want hoe meer ontspannen jij bent, hoe meer ruimte je ongeboren baby heeft om in alle rust ongestoord te groeien en ontwikkelen in je buik.