True Colors Massage
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Marielle Tulp
Marielle Tulp
14:38 27 Jan 22
Zodra je de drempel overstapt, voelt het fijn aan. Een mooie en ruime massage kamer, en bij Mieke voel je je direct welkom. Ze stemt haar massages goed af op jouw wensen, door een aantal vragen te stellen. Er is een goede balans tussen verfijnde en krachtigere technieken. Ook de nazorg is fijn. Je kunt in alle rust opstaan en jezelf aankleden. Ook het glaasje water is fijn. Een aanrader!
Tim van der Werf
Tim van der Werf
13:17 11 Nov 21
Mooie nette massagestudio met ontspannen sfeer.Masseuse is vakkundig en keurig, had ook veel kennis rondom een blessure van me. Heeft een erg goede massage gegeven. Zeker een aanrader!
Liza
Liza
19:26 29 Oct 21
Heerlijke massages waar je helemaal zen van wordt. Ik ben nu meerdere keren geweest en iedere keer was het heerlijk. Even geen gedachten, maar lekker ontspannen.
Lisanne Blom
Lisanne Blom
17:51 28 Oct 21
Hele fijne, ontspannen sfeer tijdens de massage. Zeker aan te raden!
Roger Reeuwijk
Roger Reeuwijk
14:49 19 Oct 21
Mieke geeft een geweldige ontspanning massages waardoor je lekker de week door komt.In haar ruimte aan huis kan je goed ontspannen, ze luistert en past goed de techniek toe aangepast aan je lichaam. Ik raad daarom aan om een massage te boeken.
Simone van Tilborg
Simone van Tilborg
13:14 03 Oct 21
Al meerdere keren mogen genieten van een heerlijke ontspannings massage in een zeer sfeervolle en ontspannen ruimte met een fijn rustgevend muziekje op de achtergrond en een heerlijke geur van de massage olie.Er is veel aandacht voor je wensen en evt klachten waar goed op ingespeeld wordt. Zeker een aanrader, ik kwam alle keren zeer ontspannen thuis. Een mooi cadeau zo'n verwenmomentje voor jezelf!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader